Awesome Image
Awesome Image
18
Ani de
Experienta
Despre Companie

Oferim Calitate Garantata in Constructii

Înființată în anul 2005, Casa Grup reprezintă rezultatul a aproape două decenii de efort colectiv al unui grup de profesioniști dedicați construcțiilor. Firma noastră s-a specializat în servicii de construcții, cu accent pe Antreprenoriat General. Echipa Casa Grup este compusă din specialiști cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor, acumulată pe parcursul a aproape 20 de ani.

Suntem recunoscuți în zona noastră pentru profesionalism, seriozitate și transparență. Cu o echipă dedicată, ne propunem să fim reprezentanți ai excelenței și profesionalismului, suntem pregătiți să colaborăm cu toți clienții noștri pentru a da viață proiectelor lor și a construi spații cu adevărat remarcabile și funcționale. Ne angajăm să atingem cele mai înalte standarde ale clienților noștri și suntem deschiși către noile tendințe din domeniul constructiilor si in special ale Antreprenoriatului General.

Avantaje oferite

De ce sa lucrati cu noi

Echipa Casa Grup nu doar construiește structuri solide, ci și dezvoltă relații de încredere cu clienții, partenerii și angajații. Compania noastră a fost înființată având la bază valori etice și profesionale ce reflectă esența umană, cu scopul de a aduce transformări semnificative în societatea contemporană.

Relația noastră cu cei cu care interacționăm nu se oprește la finalizarea lucrărilor, ci continuăm să menținem legătura pe termen lung, oferind suport și asistență ori de câte ori suntem solicitați. Prin angajamentul nostru de a respecta principiile etice în afaceri și de a promova responsabilitatea socială, vom continua să contribuim la protejarea mediului înconjurător și la dezvoltarea comunității în care activăm. În esență, misiunea noastră la Casa Grup este să construim împreună relații autentice și durabile cu clienții, partenerii și angajații, contribuind astfel la transformarea societății.

  • Profesionisti in Lucrarile de Constructii
  • Dedicatia in a Sustine Clientii
  • Mentenanta si Garantie
  • Tehnologii Eco-Inovatoare

Constructie

0%

Antreprenoriat

0%
Awesome Image
parerile clientilor

Ce Spun
Acestia
Despre Firma Noastra

statistici

Afla Mai Mult
Despre Succesul Nostru

Strategia noastra pentru succes a fost bazata pe orientarea catre cerintele clientilor, respectarea normativelor si standardelor de calitate si rezistenta in vigoare, impreuna cu un control corect al costurilor, toate accestea transferate in beneficiul clientului. Pentru noi, exceptionalul a devenit noul normal.

00

proiecte realizate

00

locuinte predate

00

specialisti de top

00

premii si mentiuni

Profesionistii Nostri

Echipa Noastra Dedicata

Mihai Ionita

Inginer

Danut Mihaila

Inginer

Ovidiu Danila

Asistenta in Santier

Albert Florea

Inginer Junior

In SUS